fbpx

Kalp dostu: Üzüm

İçerdiği mineraller ve bileşenler ile tam bir kalp dostu olan üzümün hücre sağlığı, beyin sağlığı, göz sağlığı, cilt sağlığı gibi daha birçok organ ve sistem üzerinde sağlık faydaları vardır ancak tabi ki üzüme karşı GIDA İNTOLERANSINIZ yoksa..

Soğanın hafızanızı güçlendirdiğini biliyor muydunuz?

Besin değeri çok yüksek bir sebze olan soğan yüksek antioksidan (kersetin) içeriğiyle ve prebiyotik özelliğiyle bağışıklığın güçlendirilmesinde ve en önemlisi de demans, alzheimer gibi algı ve hafıza bozukluğuna yol açan hastalıklardan korunmada ön plana çıkmaktadır. Mutfaklarımızın vazgeçilmezi soğanı bolca tüketmeye devam edebilirsiniz tabiki soğana karşı GIDA İNTOLERANSINIZ yoksa…

Antioksidan Deposu: Çilek

Bahar aylarının yemesi en keyifli lezzetlerinden olan çilek, sadece tadıyla değil sağlığa faydalarıyla da adından çokça söz ettiren bir meyvedir. Vitamin ve minerallerden özellikle antioksidanlardan zengin olduğu için kalp-damar sağlığı başta olmak üzere bir çok sağlık faydası bulunan bu meyveye günlük beslenmenizde yer verebilirsiniz ancak tabi ki çileğe karşı GIDA İNTOLERANSINIZ yoksa.

Yediğiniz gıdalar virüs gibi sağlığınızı tehdit ediyor!

Yediğiniz gıdalar virüs gibi sağlığınızı tehdit ediyor!

Günümüzde pek çok kişiyi canından bezdiren birçok sağlık sorununun altında gıda intoleransı yatıyor. Yedikleriniz size dokunuyor olabilir! YORKTEST ile vücudunuzu yakından tanıyabilir, size dokunan gıdaları öğrenebilirsiniz.

Yaşlanma karşıtı diyeti diye bir şey var mı?

Gençlik çeşmesi mi arıyorsunuz? Kuyruğa girin!

Birçoğumuz, kırışıklıklardan kaçınmak ve daha genç bir cilt için az ya da çok, gizli içerikler araştırması yapıyoruz. Zamanı geri almak için son moda yaşlanma karşıtı kremlere paralar yatırarak kendimizi düzenli olarak kremlere boğuyoruz.

Yaşlanmak kaçınılmaz iken, genç bir görünüme sahip olmak sadece diet ile mümkün olabilir mi?

Call Now ButtonAra